Nieuwe velgenstickers voor uw auto!

FAQ - VRAAG EN ANTWOORD


LET OP:
Wij werken tegenwoordig vanaf onze volledig vernieuwde (CustomWielnaafstickers) website met nog veel meer informatie. U kunt deze site en informatie hier bekijken.


Vraag: Van welk materiaal zijn de stickers gemaakt?

Antwoord: De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl waarop de afbeelding is gedrukt. Dit wordt bedekt met laag vloeibaar hars van een mm of 2 - 3.

Vraag: Hoe dik zijn de stickers ongeveer?
Antwoord: Deze zijn een millimeter of 2 - 3 dik.

Vraag: Moet de ondergrond vlak zijn, of kan deze ook bol zijn?
Antwoord: De stickers zijn erg flexibel, de ondergrond kan zonder problemen bol zijn. Dit dan uiteraard wel tot op zekere hoogte, maar op een normale bolle ondergrond van een velg is het geen enkel probleem.

Vraag: Welke afmetingen (diameter) kan ik bestellen?
Antwoord: De kleinste afmeting is 10 mm in doorsnede, de grootste is 90 mm in doorsnede. Daartussen is iedere maat per millimeter mogelijk, dus bijvoorbeeld 37mm of 45mm of 61mm of 70mm etc.

Vraag: Wat voor een stickers zijn leverbaar?
Antwoord: Stickers van vrijwel alle automerken, stickers van vrijwel alle velgenmerken en daarnaast ook stickers met een eigen ontwerp.

Vraag: Wat kan ik op een eigen ontwerp zetten?
Antwoord: Dat is helemaal aan u. Dat kan een naam zijn in een bepaald lettertype, dat kan een bedrijfslogo zijn, dat kan een auto- of velgenlogo zijn die niet in het standaard assortiment zit, dat kan een afbeelding/foto zijn, of wat dan ook. Op deze manier kunt u uw auto persoonlijk en/of exclusief maken en het is daarnaast mogelijk om op een subtiele en aparte manier met reclame van uw bedrijf rond te rijden zonder dat er allemaal stickers op de auto zelf geplakt hoeven te worden. We hebben nu een speciale actie waarmee het mogelijk is om voor een bedrag van 35,- de stickers te laten ontwerpen en vervaardigen. De verzendkosten zitten hier ook nog bij, dus voor die 35 euro heeft u thuis op de mat 4 uniek ontworpen stickers liggen...

Vraag: Wat zijn de kosten van een eigen ontwerp en hoe kan ik een eigen ontwerp aanleveren?
Antwoord: Kijkt u daarvoor op deze pagina.

Vraag: Wat is de levertijd?
Antwoord: De stickers worden per 'batch' gedrukt en daarna verzonden vanuit het buitenland. Om deze reden is een exacte bezorgdag lastig te voorspellen. Normaal gesproken heeft u ze binnen 2 weken bij u thuis in de bus liggen.

Vraag: Hoe moet ik de stickers op mijn velgen plakken?
Antwoord: Het is van belang dat de ondergrond waarop u de stickers plakt eerst goed schoon en vetvrij gemaakt worden. Als het buiten wat kouder is, of als u de stickers op een bolle ondergrond gaat plakken, dan kan het handig zijn om de stickers eerst even wat te verwarmen met een fhn. Ze worden dan erg soepel en zijn nog gemakkelijker vervormbaar.
Verder is het belangrijk dat u de stickers niet over een opstaand randje plakt zodat er een kiertje ontstaat. Water, vocht, sneeuw, ijs en pekel kan anders toch onder de sticker komen en dat zal de levensduur verkorten.
Probeer de sticker tot slot in n keer goed te plakken. Indien de sticker niet in n keer goed zit en weer losgetrokken wordt, dan komt dat de totale uiteindelijke sterkte van de sticker niet ten goede.

Vraag: Blijven deze stickers goed op mijn velgen zitten?
Antwoord: De stickers hebben een extra stevige plaklaag die geschikt is voor warmte, kou, wasstraat, zand, regen, sneeuw, etc. Het is echter wel van belang dat de ondergrond waarop u de stickers plakt eerst goed schoon en vetvrij gemaakt worden. In dat geval kunt tijden genieten van deze prachtige wielnaaf stickers.

Vraag: Zijn de stickers in winterse omstandigheden 'pekelbestendig'?
Antwoord: Ook hierbij geldt het dat de voorbereiding voor het monteren van de stickers hiervoor van groot belang is. Stel dat u de stickers even snel en een beetje scheef over een opstaand randje zou plakken, dan is dat niet goed voor de houdbaarheid van de stickers. Er kan water, ijs en pekel onder de sticker komen. Zorgt u dat de sticker vanaf het begin goed gemonteerd zit, dan zal u absoluut geen last van pekel en andere winterse omstandigheden hebben.

Vraag: Komt de kleur van de stickers precies overeen zoals op de computer?
Antwoord: Dit is afhankelijk van de instelling van de kleuren van je computer. In de praktijk komt het beeld nooit precies overeen met de stickers 'in het echt'. Dat geldt echter voor alle producten. Neem een foto van een gekleurde pen of wat dan ook en als u deze dan op het scherm bekijkt dan zal de kleur ook hierbij niet precies overeenkomen met de werkelijkheid.

LET OP:
Onze volledig vernieuwde (CustomWielnaafstickers) website met nog veel meer informatie kunt u hier bekijken.