Ontwerp zelf eigen velgen stickers
Zelf je velgenstickers (laten) ontwerpen

Naast onze standaard naafdopstickers voor Ä 19,50 per 4 stuks inclusief de verzending is het ook mogelijk om zelf unieke velgen stickers te ontwerpen. De stickers worden dan full-color afgedrukt met je eigen ontwerp. Dat kan dus van alles zijn zoals bijvoorbeeld je naam, een bedrijfslogo, een eigen tekst of wat dan ook.


Er zijn 2 mogelijkheden:

1)
Zelf het ontwerp aanleveren.

Je krijgt een mailtje met de uitleg hoe je het ontwerp moet aanleveren en waar je rekening mee moet houden.
De prijs voor 4 stickers met je eigen ontwerp en inclusief de verzending is dan Ä 38,-
Voor het (laten) ontwerpen van unieke velgenstickers kijk je op Customwielnaafstickers.nl

2)
Wij vervaardigen het ontwerp.

Je laat alleen weten wat de bedoeling is en levert indien aanwezig het ruwe materiaal aan. Wij verzorgen dan het ontwerp en pas na goedkeuring zullen de wielnaafstickers besteld worden.
De prijs voor 4 stickers met je eigen ontwerp en inclusief de verzending is dan op aanvraag. ACTIE: Nu tijdelijk de prijs incl. ontwerp ook Ä 38,-
Voor het (laten) ontwerpen van unieke velgenstickers kijk je op Customwielnaafstickers.nl.

Voor meer informatie over de standaard naafdopstickers (Ä 19,50 voor 4 naafdopstickers incl. de verzending) stuur svp een bericht met daarin voor welk auto- of velgenmerk u naafdopstickers zoekt.


Wil je geen eigen stickers ontwerpen, maar een sticker met het automerk zoals JEEP, Ford, Chrysler, BMW, CitroŽn, Mercedes, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce en nog veel meer, neem dan contact met ons op zodat we wat voorbeelden kunnen laten zien en zo de beste oplossing zoeken.


Wil je geen eigen stickers ontwerpen, maar een sticker met het velgenmerk zoals AEZ, OZ Racing, BBS, Borbet en nog veel meer, neem dan contact met ons op zodat we wat voorbeelden kunnen laten zien en zo de beste oplossing zoeken.